• Monday

  9:00 - 21:00

 • Tuesday

  9:00 - 21:00

 • Wednesday

  9:00 - 21:00

 • Thursday

  9:00 - 21:00

 • Friday

  9:00 - 21:00

 • Saturday

  9:00 - 21:00

 • Sunday

  9:00 - 21:00

За Нас

Уважаеми дами и господа,
Ние в ESTI BEAUTY ви предоставяме СПА ЕТИКЕТ за да е приятно и ползотворно за Вас.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
*Центърът за красота ESTI BEAUTY е място на спокойствие и отмора.
Уважавайте тишината и уединението на другите ни гости като не разговаряте на висок тон и се наслаждавате на тишината.
*Тежката храна не е препоръчителна преди масаж или спа процедура.
*Ако страдате от високо кръвно, алергии, разширени вени, ако имате някакви съмнения относно здравословното си състояние, или ако сте бременна, моля уведомете служителя на Бюти рецепция или вашият терапевт преди да направите своята резервация, за да може да ви бъде избрана подходящата за вас терапия.
*Опитайте нещо ново като се вслушата в съвета на нашите служители. В света на Бюти и Спа терапиите има много какво да откриете. *Някои процедури изискват да се избягват слънчеви бани в същия ден, често и на следващия.
*За да използват нашите процедури и терапии, клиентите трябва да са на възраст не по – малко от 18 години. Ако са под тази възраст, те задължително трябва да са с по-възрастен придружител.
*Забранено е пушенето в центъра.

Резервации
За да осигурим най – удобното време и да подготвим процедурите, които предпочитате, предлагаме да си направите предварителна резервация.
Тя ще ви гарантира, че ще получите желаната терапия в желаното време, изпълнена от желания терапевт.
Терапиите които избирате се резервират специално за Вас. Любезно молим, ако промените решението си, да ни уведомите своевременно.

СПАЗВАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИТЕ
Препоръчваме Ви да бъдете на нашата рецепция 10мин. преди часа на резервацията. Закъснението за запазения час съкращава времетраенето на терапията. Можете да анулирате / промените резервацията. Молбата ни е да не е непосредствено преди процедура.

Добре дошли в Ести Бюти Център – вашето специално място, където естетиката и красотата се преплитат в един уникален комплекс. Нашата философия е изградена върху стремежа към пълна хармония между духа, тялото и ума. А всеки аспект от нашите услуги е внимателно подбран, за да ви пренесе в свят на изящество и спокойствие.

В Ести Бюти Център се гордеем с нашия екип от професионалисти – истински ентусиасти в света на здравето и красотата. Нашите специалисти са посветени в изкуството да създават персонализирани процедури, които да отговорят на индивидуалните нужди и желания на всеки клиент. Ние вярваме, че истинското удовлетворение идва от вниманието към детайла и личния подход.

В нашия център ще откриете разнообразие от услуги, които да задоволят вашите желания за красота и релакс:

 • Кабинет за масажи: Отдайте се на СПА масажи, масажи на скалп, японски ритуали, антицелулитни и терапевтични масажи, всеки от които гарантира пълноценно възстановяване.
 • Козметичен кабинет: Опитайте нашите козметични терапии, апаратни процедури, химични пилинги, както и масажи на лице, шия и деколте. Предлагаме висококачествени услуги като кола маска, миглопластика, микроблейдинг, маникюр и педикюр.

Сътрудничеството ни с водещи марки като Natura Bisse Bulgaria и Guinot е доказателство за нашия стремеж към високото качество. Изборът на козметика е ключов за успеха на нашите процедури и за удовлетвореността на нашите клиенти. Всяка една процедура в Ести Бюти Център е съчетание от експертни техники и висококачествени продукти, гарантиращи най-добрите резултати.

Ние сме тук, за да ви предложим не просто услуги, а цялостно изживяване, което ще ви пренесе в свят на красота, спокойствие и хармония.