• Monday

  9:00 - 21:00

 • Tuesday

  9:00 - 21:00

 • Wednesday

  9:00 - 21:00

 • Thursday

  9:00 - 21:00

 • Friday

  9:00 - 21:00

 • Saturday

  9:00 - 21:00

 • Sunday

  9:00 - 21:00

КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ

Терапии за лице с GUINOT

viber_изображение_2024-03-06_22-12-29-762
1. HYDRACLEAN ТЕРАПИЯ С ДЪЛБОК ПОЧИСТВАЩ ЕФЕКТ 30 мин

60

HYDRACLEAN е модерната алтернатива на „класическото почистване” на лице, известно с неприятни за клиента аспекти като болка и раздразнена кожа в продължение на дни. Guinot като експерт в грижата за кожата разработи патентования апарат HYDRACLEAN, който по изключително приятен и безболезнен начин осигурява почистване на кожата в дълбочина и придава сияен блясък на лицето. Подходяща е за всички типове кожа: нормална, дехидратирана, мазна, суха, повяхнала, уморена, чувствителна.
Препоръчителният курс терапии е минимум една процедура в месеца при нормална кожа и от 2 до 4 пъти при мазна и проблемна кожа. За отлични резултати използвайте и продуктите за домашна употреба в зависимост от вашия тип кожа.

2. ÉQUILIBRE PURETÉ Терапия с дълбок почистващ ефект 40мин

95

Ексклузивна мануална терапия, подходяща за мазна и смесен тип кожа, която се нуждае от дълбоко почистване и възвръщане на свежестта и естествения сияен блясък. Équilibre Pureté терапията е иновативен терапевтичен метод, разработен от експертите на GUINOT-Paris за възстановяване на баланса и пречистване на кожата на лицето, който ефикасно елиминира различни кожни несъвършенства. Кожата е освежена, без неестетично лъщене и с равен тен.

3. HYDRADERMIE YOUTH ТЕРАПИЯ „МЛАДОСТ" 60мин

130

Уникална подмладяваща терапия, която видимо регенерира чертите на лицето чрез значително повишаване на клетъчната енергия в кожата. Процедурата се адаптира според конкретните нужди на кожата и специфичното й състояние. Козметикът поставя диагноза на кожата, след което подбира най-подходящите професионални продукти за съчетание с действието на патентования апарат Hydraderm Cellular Energy. Незабавно видими резултати – по-гладка, стегната, тонизирана и ревитализирана кожа. Фините линии и бръчки са изгладени, а лицето възвръща сияйния си младежки вид. Подходяща е при всички типове кожа с признаци на стареене – фини линии и бръчки, отпускане, загуба на еластичност, тонус и блясък. Hydradermie Youth си остава най-ефикасната грижа за лице, която гарантира красива, свежа и сияйна кожа през цялата година. Прилагайте редовно и индивидуално изготвената ви програма за домашна грижа, която поддържа постигнатия ефект в козметичния салон.

4. HYDRADERMIE YOUTH – AGE LOGIC HYDRADERMIE „МЛАДОСТ“ AGE LOGIC 60мин

140

Уникалната терапия Age Logic връща „назад“ процеса на клетъчно стареене, хидратира кожата, изглажда бръчките, уравнява тена и възстановява естествения сияен блясък на лицето. Терапия, гарантираща истинска „доза“ младост, красива и очарователна визия.

РЕЗУЛТАТИ Кожата на лицето е по-гладка, тонизирана и ревитализирана. Фините линии и бръчки са изгладени, а лицето е видимо подмладено и със свежо излъчване.

5.HYDRADERMIE LIFT ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ 60мин

120

Hydradermie Lift е истинска „подмладяваща революция”, тъй като стимулира лицевите мускули и постига видим лифтинг ефект само за няколко процедури, без никакви инжекции или хирургични интервенции! Изключителната лифтинг терапия тонизира, ревитализира и стяга кожата в дълбочина. Клетъчната активност е възстановена, а чертите на лицето са „лифтирани” до неузнаваемост. Hydradermie Lift е истински „бодибилдинг” за лицето, тъй като въздейства на мускулно ниво и има подмладяващ ефект. В терапията се използва патентования от Guinot иновативен козметичен апарат Hydraderm Cellular Energy, който е истинска алтернатива на инвазивните естетични процедури.

РЕЗУЛТАТИ Моментално видими резултати още след първата процедура – по-гладка, стегната и лифтирана кожа и ремоделиран лицев овал. Само един поглед в огледалото е достатъчен, за да забележите невероятната разлика.

6.HYDRADERMIE LIFT – AGE LOGIC ЕКСКЛУЗИВНА ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ – AGE LOGIC 60мин

130

Hydradermie Lift – Age Logic е истинска „фитнес гимнастика” за лицето, тъй като въздейства на мускулно ниво и има невероятен подмладяващ ефект. В терапията се използва патентования апарат Hydraderm Cellular Energy – истинска алтернатива на естетичните процедури. Иновативният апарат работи с т.нар. екситомоторен ток – нискочестотен модулиран ток, който стимулира максимален брой мускулни влакна и значително повишава мускулния тонус.

РЕЗУЛТАТИ Видими резултати веднага след първата процедура – по-гладка, стегната и лифтирана кожа, както и ремоделиран лицев овал.

7. HYDRADERMIE ЛИФТ ЕКСПРЕС 30 мин.

70

Експресна високотехнологична козметична терапия, която видимо лифтира чертите на лицето. Патентованата лифтинг функция повишава мускулния тонус на лицето и ремоделира овала. Кожата е тонизирана и стегната в дълбочина. HYDRADERMIE DELUXE 90 мин./200 лв. Луксозна регенерираща терапия, коята видимо променя вида на кожата като изглажда бръчките, лифтира чертите, стяга кожата и осигурява интензивна хидратация и блясък. Съчетава всички функции от Hydradermie Младост и Hydradermie Лифт за постигане на максимални регенериращи резултати.

8. EYE LIFT TREATMENT АЛТЕРНАТИВА НА ХИРУРГИЧНИЯ ЛИФТИНГ НА ОКОЛООЧНИЯ КОНТУР 30мин

70

Ексклузивна козметична терапия, която намалява признаците на стареене и умора в областта на околоочния контур благодарение на уникалния метод мускулна стимулация. Лифтинг терапията за околоочен контур Eye Lift действа на мускулно ниво, дренира, елиминира подпухналостта и тъмните кръгове, намалява бръчките „пачи крак“ и осигурява лифтинг ефект. Професионалната терапия се състои от 3 ключови стъпки и в рамките само на 40 минути видимо подмладява и изглажда кожата в областта около очите, лифтира клепачите и ефикасно премахва подпухналостта и тъмните кръгове.

РЕЗУЛТАТИ Фините линии и бръчките са заличени, клепачите са „повдигнати“, погледът е по-отворен и младежки. Тъмните кръгове и торбичките са видимо намалени, а очите изглеждат отпочинали и сияещи.

9. HYDRA PEELING PH Обновяваща пилинг терапия за всеки тип кожа 45мин

110

Hydra Peeling терапията е истинска алтернатива на естетичните пилинги. Процедурата заличава признаците на стареене, разкрива истинския блясък и красотата на кожата. Киселинният пилинг Hydra Peeling PH отстранява повърхностния слой мъртви клетки, стимулира клетъчното обновяване, подобрява еластичността на кожата и възстановява естествения й сияен тен. Ефикасно изсветлява пигментациите, уравнява тена, изглажда фините линии и бръчки, стяга, тонизира и цялостно подобрява вида на кожата.

РЕЗУЛТАТИ Кожата е видимо изгладена, с уравнен тен и невероятен блясък. Фините линии и бръчки са заличени, а пигментациите – редуцирани.

10. HYDRA PEELING HYDRABRASION ОБНОВЯВАЩА ПИЛИНГ ТЕРАПИЯ 45мин

100

HYDRA PEELING терапията е истинска алтернатива на естетичните пилинги. Процедурата заличава признаците на стареене, разкрива истинския блясък и красотата на кожата. Механичният пилинг Hydra Peeling Hydrabrasion нежно отстранява повърхностния слой мъртви клетки, стимулира клетъчното обновяване, подобрява еластичността на кожата и възстановява сияйния й тен. Значително намалява пигментните петна, уравнява и изсветлява тена, изглажда фините линии и бръчките, като възвръща свежото младежко излъчване на лицето.

РЕЗУЛТАТИ Кожата е видимо изгладена, с уравнен тен и невероятен блясък. Фините линии и бръчки са заличени, а пигментациите – редуцирани.

11. DÉTOXYGÈNE Детоксикираща терапия 50мин

110

Най-новата ексклузивна козметична терапия за лице, която ефикасно отстранява мъртвите клетки, детоксикира и насища кожата с кислород. Иновативната детоксикираща терапия Détoxygène подготвя кожата, така че тя да е по-възприемчива към другите процедури и може да се прилага няколко пъти в годината. Терапията е особено подходяща при непосредствена нужда от детокс (пикове на замърсяване, периоди на стрес или хронична умора, сезонни промени, след края на ваканцията и др.). Елиминира токсините и замърсяванията, хидратира, изглажда и осигурява надеждна защита на кожата срещу замърсяванията.

РЕЗУЛТАТИ Моментално видим ефект – кожата е чиста, освежена, кадифено мека и еластична. Лицето възвръща естествения си сияен блясък.

12. SOIN HYDRA SUMMUM Хидратираща и изпълваща кожата терапия 50мин

105

Hydra Summum терапията осигурява комплексен подход в грижата за красота и младост: Ефикасно заличава фините линии и намалява дълбочината на изразените бръчки, интензивно хидратира и успокоява кожата на лицето, възвръщайки свежото младежко излъчване. Само за 45 минути ексклузивната терапия гарантира ненадминати резултати за красота и младост. В края на терапията кожата е идеално хидратирана и с усещане за комфорт. Фините линии са заличени, а по-дълбоките бръчки са видимо намалени. Кожата на лицето е по-плътна, с възстановени обеми и естествен сияен блясък.

13. LIFT SUMMUM ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ 60мин

150

Ексклузивна терапия за лифтиране и стягане на кожата на лицето, шията и деколтето, която гарантира ненадминати резултати и е истинска алтернатива на естетичните процедури. Lift Summum терапията осигурява комплексен подход в грижата за младост и красота: стяга отпуснатата кожа, лифтира контурите на лицето и ефикасно изглажда бръчките в областта на шията и деколтето.

РЕЗУЛТАТИ Ефектът е видим незабавно – бръчките са изпълнени, еластичността на кожата е възстановена и лицевият овал е красиво изваян.

14. AGE SUMMUM Anti-Ageing Longevity. Комплексна антиейджинг терапия „Дълъг живот“ 60мин

150

Луксозна и комплексна антиейджинг терапия, отлична алтернатива на инвазивните естетични процедури, която ефикасно заличава следите на възрастта във всички зони, засегнати от стареенето: лице, шия, деколте, ръце. Иновативната антиейджинг терапия съчетава високотехнологични продукти с ексклузивни техники на масаж за постигане на видими резултати – красива, сияйна и подмладена кожа. Терапията е насочена към жени, които се притесняват от физическите прояви на стареенето и искат да изглеждат по-млади, както и за тези, които не желаят да се подлагат на пластична операция.

РЕЗУЛТАТИ Веднага след терапията признаците на стареене са заличени. Кожата е по-гладка, еластична и стегната, а бръчките са запълнени. Тъмните петна са намалени, а тенът е уравнен и сияен.

15. HYDRADERMIE DELUXE 90 мин.

200

Луксозна регенерираща терапия, коята видимо променя вида на кожата като изглажда бръчките, лифтира чертите, стяга кожата и осигурява интензивна хидратация и блясък. Съчетава всички функции от Hydradermie Младост и Hydradermie Лифт за постигане на максимални регенериращи резултати.

Терапии за лице с Natura Bisse

Nature Bise

Козметиката Natura Bisse е ненадмината комбинация от последните технологични иновации и най-авангардните тенденции в света на красотата. Тя предлага терапии, покриващи всяка една нужда на кожата. Продуктите на испанската козметика осигуряват ефективността на медицинските естетични намеси, както и истинска релаксация по време на процедурата

C+C VITAMIN LINE 60 мин.

140

Възобновява. Антиоксидант. Хидратира. Стяга. Придава блясък Терапията с козметичната линия C+C Vitamin събужда вашите сетива, вливайки на кожата цялата енергия от витамин С . неговата изключителна антиоксидантна активност възстановява дори и най – неподдържаната кожа, избелва, освежава и хидратира. Особено подходяща е за пушачи и за края на летния сезон. C+C Vitamin line е богата на витамини, които неутрализират отрицателното въздействие на свободните радикали, отговорни за стареенето на кожата.

3D COLLAGEN SHOCK ТРИИЗМЕРНА КОЛАГЕНОВА ТЕРАПИЯ 60 мин.

150

Тази иновативна процедура има несравним лифтинг и изглаждащ ефект, хидратира, подхранва и омекотява кожата в дълбочина. Обновява, контурира, хидратира и стяга. След 3D Matrix ще се радвате на по-стегната, плътна и гладка кожа. Козметиката Natura Bisse е ненадмината комбинация от последните технологични иновации и най-авангардните тенденции в света на красотата. Тя предлага терапии, покриващи всяка една нужда на кожата. Продуктите на испанската козметика осигуряват ефективността на медицинските естетични намеси, както и истинска релаксация по време на процедурата.

THE CURE 60 мин

120

Детоксикира. Обновява. Забавя стареенето. Хидратира Този интензивен почистващ кожата протокол се основава на термоактивна ензимна детоксикация: осигурява топлина за отваряне и омекотяване на порите, както и ботаническа свежест за затваряне и пречистване. Това лечение е нова концепция, което прочиства кожата и Ви осигурява незабавно чувство на комфорт, така че кожата Ви да достигне максимална чистота. По - здрава и сияйна кожа. Терапията може да се комбинира и с екстракция.

ОXYGEN RELAX КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ 60 мин.

90

Обновява. Регенерира. Антибактериална. Хидратира. Матира Възстановете тонуса и жизнеността на кожата си с тази невероятна почистваща терапия. Тя се извършва чрез освобождаване на молекули чист кислород в кожата, което почиства в дълбочина, подхранва клетките и елиминира натрупаните в порите токсини.

SKIN COMFORT ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ 60 мин.

130

Защитава чувствителната кожа. Забавя стареенето. Хидратира Терапията Skin Comfort възстановява, успокоява и омекотява кожата. След процедурата кожата е видимо по-свежа и сияйна, балансът й е напълно възстановен, а механизмите й за самозащита срещу вредните влияния на околната среда са укрепени. Тази силна терапия комбинира възстановяващи съставки, които работят и видимо подобряват разширени капиляри, зачервявания и кожни несъвършенства, с високоефективни фототерапевтични екстракти, които омекотяват, успокояват кожата и същевременно се борят с хиперчувствителна и възпалена кожа.

DIAMOND LUMINOUS - WHITENING SYSTEM 60 мин.

180

Обновява. Изравнява тена. Придава блясък. Депигментира. Хидратира Ефективността на този метод за изсветляване се основава на 3 стъпки: подновяване, депигментиране и блясък. Терапията ще осигури на кожата ви равномерен кадифен тен и подобрена еластичност. Експерт в лечението на пигментации по кожата и предотвратява дисбаланса в пигментацията. Целогодишна избелваща терапия. С активни молекули от най – ново поколение се постига изравнен тен, изключителен блясък и подмладяващ ефект.

DIAMOND LIFE INFUSION 90 мин.

250

Обновява. Регулация на биомаркерите. Клетъчна регенерация. Стягане

Луксозен ритуал с действие върху биологичната възраст на кожата. Това революционно преживяване осигурява безпрецедентно подмладяващо действие, като регулира 4-те основни биомаркера на кожата. Патентована комбинация на активни съставки с изключителен ефект на жив биомагнет нанозом, който предотвратява клетъчното стареене. Тази интензивна, терапия води до по-стегната, по-бляскава и видимо по-млада кожа. Преобразува контура на лицето ви, подобрява еластичността на кожата и намалява бръчките и линиите само след една терапия. Невероятен "ЕЛЕКСИР НА МЛАДОСТТА", с който се постига обновена, мека, гладка и прекрасно подмладена кожа.

INHIBIT FACE LIFT / РИТУАЛ С ЛИФТИНГ И БОТОКС ЕФЕКТ 70 мин.

230

Предотвратява появата на бръчки. Попълва. Преобразява

Луксозно подмладяваща изживяване с регенериращо, енергизиращо действие, което осигурява изненадващ и незабавен лифтинг. Мощни активни съставки - подмладяващи и дълбоко действащи, попълващи - и иновативни техники за масаж поддържат вашата кожа, като намаляват бръчките и фините линии по забележителен начин и не само намалява експресивните линии и коригира признаците на стареене, а и повдигане на овала. Тази изключителна терапия подсилва естествената защита на кожата, запазвайки дълготрайна хидратация и подобрява еластичността. Тя възстановява тонуса и блясъка на кожата ви.

CARBOXI-EXPRESS 50 мин.

110

Обновява. Изсветлява. Почиства. Регенерира клетките

Нова идея за лечение на кожата, която включва доказана техника в естетичната медицина: карбокситерапия. Системата използва СО2 за борба със симптомите на стареене на кожата, предизвиквайки ефервесцентна експлозия, която води до видимо съживяване на кожата. Това обновление на кожата интензивно и безопасно регенерира повърхността на кожата, осигурявайки максимален блясък.

RADIANCE EXPRESS PEEL / ЕКСПРЕСНА ЛИФТИРАЩА ТЕРАПИЯ 30 мин.

110

Възстановява. Изравнява тена на кожата. Изсветлява. Лифтира

Този мултиактивен пилинг ще възстанови кожата ви за 30 минути. Деликатно, но много ефективно ексфолиране, което помага за изсветляване на тъмни петна, изравнява тена на кожата и осигорява невероятен блясък. С подмладяващо действие, регенерира зряла и фотостарееща кожа, попълва бръчките и подобрява еластичността и стегнатостта. Той е подходящ и за мазна кожа, намалява мастната секреция и свива порите.

ACNE SOLUTION / ЧУВСТВАЙТЕ СЕ ДОБРЕ В КОЖАТА СИ БЕЗ АКНЕ 60 мин.

110

Кожата ви ще има матово покритие без замърсявания. СТАБИЛИЗИРАЩА ЛИНИЯ предотвратяваща разпространението на бактерии и третира чести проблеми като разширени пори. Съставките включват активни ботанически концентрати, които балансират и регулират, за да се предотврати пролиферацията на бактерии и да се контролира излишната мастна секреция в кожата. Намалява конгестията и възпалението, което води до образуване на замърсявания, черни точки и петна. Кожата моментално изглежда чиста и здрава, без блясък или зачервяване.

DIAMOND COCOON EXPERIENCE RITYAL / ДИАМАНТЕНО КОКУУН ИЗЖИВЯВАНЕ 60 мин.

200

Пробиотично лечение. Пречиства. Обновява. Защитава. Укрепва. Лифтира. Глобална защита от съвременното замърсяване

Ритуал, който предотвратява и възстановява кожата от вреди, причинени от съвременното замърсяване ( синя светлина ). Осигурява пълна пробиотична защита, детоксикира, балансира, хидратира. Ензимно активно почистване и укрепване, терапията включва масаж, вдъхновен от Япония, овлажняване с активен лосион, елексир от хиалуронова киселина и аминокиселини, бамбукова маска. Интензивно хидратира, омекотява, балансира микробиота, защитава, укрепва и е с видим лифтинг ефект.

Козметични Услуги

viber_изображение_2024-03-05_13-49-23-234
Дарсонвал

10

Дренаж

30

Кислородна емулсия

30

Ампула според типа кожа

40

Лед маска 10мин

25

Маската излъчва лъчи, които приличат на слънчеви, но всъщност са без UVA. Те са лъчи, които не загряват, не дразнят кожата и не причиняват болка. Светлините проникват на оптималната дълбочина до по-дълбока. Различните цветове имат различна дължина на вълната. Те противодействат на процесите на клетъчна дегенерация. Активират производството на колаген, намалява видимите признаци на стареене и възстановяване на здрава и сияйна кожа. Намалява петна, увреждания и зачервяване, причинени от слънцето, и подпомага заздравяването на кожата. Хидратира, подмладява, стяга, подходяща за чувствителна кожа, лечение на акне, антибактериално действие. Светлините се използват за унищожаване на бактериите и намаляване на възпаленията, подобрява яркостта на кожата и я прави по-сияйна.

Лед маска с ампула според типа кожа 25мин

60

Антиоксидантна, избелваща и стягаща маска С + С от Natura Bisse

45

Гомаж на лице + маска според типа кожа 20мин

40

Ензимен пилинг за чувствителна кожа + маска за блясък и хидратация 20мин

60

Масло от кокос / авокадо за коса

30

Антицелулитна маска със сауна ефект 10мин

50

Пилинг на гръб

40

Пилинг на цяло тяло

70

класическо комбинирано почистване 60 / 90 мин

90

Класическото почистване на лице е подходящо за отстраняване на натрупаните замърсявания, за регулация на себумната секреция и за подобряване на цялостното състояние на кожата и порите. Процедурата започва с демакиаж и ексфолиация, следва третиране с пароозонатор, екстракция на комедони, обработване на кожата с иновативен апарат за блясък и чистота и приключва с нанасяне на успокояваща, почистваща маска и финален продукт, съобразен с индивидуалните нужди на кожата.

добавка мануална екстракция

30

Химичен Пилинг

Продуктите на американския бранд NeoStrata ефикасно третират специфични кожни проблеми – тъмни кръгове под очите, пигментация, акне, мазна кожа и др. Алфа и полихидрокси киселините, които се съдържат в козметиката, гарантират научно доказани дълготрайни резултати – кожата е освежена, възстановена, изгладена, стегната и видимо подмладена.

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ С 20% или 35% ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА 30 мин

60/70

Процедурата успешно се бори с акнето и хиперпигментациите, ексфолира кожата в дълбочина, придава й неповторима свежест, премахва фините линии и бръчки, стимулира обновяването на клетките и изравнява тена.

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ С 20% или 35% ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА + ПИЛИНГ РАЗТВОР СРЕЩУ ПИГМЕНТАЦИИ ИЛИ АКНЕ 30 мин.

80

Процедурата успешно се бори с акнето и хиперпигментациите, ексфолира кожата в дълбочина, придава й неповторима свежест, премахва фините линии и бръчки, стимулира обновяването на клетките и изравнява тена.

РЕТИНОЛОВ ПИЛИНГ (3% РЕТИНОЛ + RETINOL BOOSTING COMPLEX) 30 мин.

130

Терапията с ретинолов пилинг предпазва кожата от вредното влияние на свободните радикали, ексфолира я в дълбочина, подобрява цялостното й състояние, тонизира я, изглажда фините линии и бръчки, намалява акнето, редуцира пигментациите, изравнява тена, стимулира производството на колаген и еластин.