• Monday

  9:00 - 21:00

 • Tuesday

  9:00 - 21:00

 • Wednesday

  9:00 - 21:00

 • Thursday

  9:00 - 21:00

 • Friday

  9:00 - 21:00

 • Saturday

  9:00 - 21:00

 • Sunday

  9:00 - 21:00

Мариета Тодорова -

Мариета Тодорова -

Мариета Тодорова е главен мениджър и основател на център за красота Ести Бюти София, който от ранна детска възраст желае да помага на хората и да се грижи за тяхната красота и здравословно състояние. След като приключва със спортната си кариера, поради контузията Мариета решава да създаде свое място с холистичен подход към клиента, където той да намира хармония между духа, тялото и ума.
Така се ражда Ести Бюти център.

Тя е козметик, преподавател на козметици и масажисти, обучава персонал за спа центрове и салони за красота. На 13 г. е поканена да тренира в елитния женски отбор по волейбол „Левски Сиконко“ София. Така започва състезателната си кариера като професионална волейболистка. Участвала е в републиканските първенства и турнирите за Купата на България, както и на редица международни турнири.
Заради сериозна контузия в рамото остава извън играта, след което се насочва към сферата на красотата и здравето.

Тя е бакалавър – учител по физическо възпитание и треньор по волейбол от Националната спортна академия. Като следдипломна квалификация завършва и курс по Масажи и рехабилитация, Китайски масаж, Гуа ша и рефлексотерапия, курс по Медицина и курс по Козметика. Успешно завършва и магистратура по Спорт, фитнес и здраве с отличен успех защитава дипломната си работа.
Така получава задълбочени познания по диетично хранене и регулирането на телесното тегло, знания за теорията и методиката на фитнес подготовката при отделните спортни дисциплини, както и много други.

Има дипломи от семинари на световноизвестни козметични брандове и дермокозметични симпозиуми.
След участие в квалификационни семинари в Париж, Франция и Барселона, Испания, получава дипломи Ericson laboratoire, GUINOT PARIS, THALGO, NATURA BISSE и за много други процедури за лице и отслабване на тялото.
Мариета и съпругът й получават предложение да менажират СПА център на българското черноморие и прегръщат идеята с ентусиазъм. Въпреки множеството пътувания и раздвояването между морето и столицата, те успяват да развиват и двете дейности. Получават престижната награда Спа център на годината за българското Черноморие за 2022 година.

Участия